Un eveniment diSTinct implică mai multe aspecte, pe lângă o bună planificare, organizare și implementare, completăm paleta de servicii cu soluții de:

 

Branding și design
Fiecare eveniment are nevoie de identitatea sa proprie. Vizual personalizat și un slogan reconoscibil pe livrabilele specifice evenimentului.

 

Foto – Video
… pentru a surprinde cele mai inedite momente, punem la dispoziție un studio foto – video profesionist sau serviciile specialiștilor noștri în locația evenimentului. Putem susține toate ideile evenimentului și chiar mai mult, putem pune la dispoziție o dronă cu capacitate de filmare la rezoluții înalte.

 

Print
Oferim servicii de print indoor și outdoor. Personalizarea invitatiilor, materialele promoționale, flyerele, broșurile, afișele, bannerele, rollup-urile, sistemele de afișare sau printuri de mari dimensiuni.

 

Dezvoltare de produse IT personalizate
Servicii pe multiple platforme, cât și dezvoltarea de la zero a conceptului. Produsele vin în completarea nevoilor evenimentului în sfera digitală: pagini web, landing page-uri, pagini de înscrieri și plăti, formulare de contact, aplicații personalizate pentru rezervări și managementul participanților, ghiduri și hărti online web și mobile, tururi virtuale sau social media.